Kako cool!

Porculansko posuđe za sve ljubiteljice Harryja Pottera

Ljubitelji priča o malom čarobnjaku nerijetko su i kolekcionari predmeta koji imaju veze s njim, a ovaj ćeš set, ako se i ti ubrajaš u skupinu onih koji obožavaju priče o Hogwartsu, sigurno htjeti imati

RBF-14807-CF_2048x-696x464.jpg
Foto: toynk.com

Opće je poznato da su veliki fanovi određenih filmova i serija vrlo često i kolekcionari predmeta koji su inspirirani njihovim omiljenim junacima s kino platna ili tv ekrana. Jedna od najslavnijih franšiza definitivno je i ona o čarobnjaku Harry Potteru, školi čarobnjaštva Hogwartsu i Lordu Voldemortu. Kada je prvi puta knjiga o malom čarobnjaku Harryju ugledala svjetlo dana, sada već davne 1997., nitko nije mogao predvidjeti uspjeh te priče – a ipak, upravo je ta knjiga postala prodavanija čak i od Biblije!

Image
Omiljeni junaci

Svi su ludi za Harryjem: Harry Potter kolekcije vladaju i kod velikih i malih

Generacije klinaca odrasle su tako uz priču o vječnoj borbi dobra i zla, prijateljstvu, čudesnim bićima i čarolijama Hogwarts svijeta, pa nije ni čudo da su baš zbog opsesije milijuna ljudi Harry Potterom mnogi brendovi kroz godine izbacili brojne limitirane edicije odjeće, dodataka za dom, bilježnica s temom Harry Pottera. Iako smo tako mislile da nas više ništa s temom te franšize ne može baš oboriti s nogu, jer je već sve sto puta viđeno, u bespućima interneta smo nabasale na apsolutno prekrasan porculanski set posuđa s motivima Harry Potter sage – i zaljubile smo se na prvi pogled.

Naime, na webshopu Toynk pronašli smo savršeni Harry Potter set posuđa koji se zapravo sastoji od  porculanskog kompleta zdjelica i tanjura, a koji odišu elegancijom i profinjenošću.  Set tanjura tako je ukrašen grbovima slavnih Hogwarts Housesa, a tu su još i zdjelice i šalice u istom stilu.

Image
Foto: toynk.com

Trenutno se set može kupiti za oko 770 kuna, a uključuje veliki plitki tanjur, mali plitki tanjur, tanjur za salatu, zdjelu i šalicu. Svaki komad ima elegantni zlatni dizajn oko rubova i print grbova Syltherina, Gryffindora, Hufflepuffa ili Ravenclawa – pa možeš odabrati onaj s tvojom najdražom Hogwarts kućom. Želiš li sebe počastiti ili nekog velikog fana Harry Pottera iznenaditi ovim divnim poklonom, to možeš napraviti u par klikova na Toynk webshopu koji isporučuje svoje proizvode i u Hrvatsku.

Image
Foto: toynk.com
Image
Foto: toynk.com