Eklektična i snažna

Diane Von Furstenberg x H&M Home kolekcija unosi šarenu čaroliju u dom

Kao što je i njezina odjeća, i kolekcija dodataka za dom s potpisom slavne dizajnerice puna je boja i živosti - i nezaobilaznog animal printa

HMdiane.jpg
Foto: H&MHome

Kada poželimo promijeniti izgled našeg doma, osvježiti ga ili jednostavno upotpuniti nekim novim dekorativnim predmetom, H&M Home ovdje je da nam olakša stvari. Popularni švedski high street brend već godinama ima dio posvećen odličnim komadima za dom - od namještaja i posteljine pa sve do dekoracija i ukrasa - i nikada nas ne razočara svojom ponudom.

Image
Osvježi svoj dom nakon blagdana

Osvojila nas je nova H&M Home kolekcija inspirirana umjetnošću

Jednostavni komadi koji se uklapaju u svaki interijer zaštitni su znak ovog brenda, no njihova je nova kolekcija nešto drugačija. Prije nekoliko dana, H&M Home predstavio je kolekciju detalja za dom s potpisom dizajnerice Diane von Furstenberg, a komadi koje je dizajnirala su sve samo ne dosadni.

Njezini su printovi hrabri, a riječi snažne, a koliko su njezini komadi odlični i poželjni govori i činjenica da je gotovo pola kolekcije rasprodano u svega par dana. No nekoliko komada još uvijek je dostupno i već ih danas možeš kupiti - ovo su naši favoriti.

Deka, 1.139 kn

Deka od žakarda od meke, tople vune s bezvremenskim životinjskim uzorkom u hrabroj boji, a dolazi i u crno-bijeloj varijanti. Obrnuti uzorci sa svake strane znače da možeš mijenjati izgled deke odabirom strane koju želiš prikazati i odlično će se uklopiti u svaki interijer.

shimmer fallback
shimmer fallback

Stakleni ukras, 459 kn

Stakleni ukras u obliku suze u obojenom staklu s uzorkom narančaste i ružičaste boje šupalj je i ima otvor na dnu, a savršeno će izgledati kao ukras na stoliću za kavu, blagovaonskom stolu ili pak na noćnom ormariću.

shimmer fallback

Ukrasni jastuk, 299 kn

Jastuk u platnenom i pamučnom tkanju s monokromatskim ukrasima odličan je ukras za svaki krevet. Različit je na obje strane, pa možeš birati koju stranu želiš prikazati, a navlaka jastuka ima skriveni patentni zatvarač i malu etiketu s imenom dizajnera u jednom kutu.

shimmer fallback

Tegla, 599 kn

Tegla za biljke zaobljenog oblika odiše bezvremenskom elegancijom. Uzorak je reljefni, ručno oslikan u kontrastnim bojama, stvarajući moderan, grafički izgled, a potpis Diane von Furstenberg diskretno je uklopljen u obrazac. Kako je tegla ručno oslikana, boja i dizajn uzorka na svakom komadu mogu se razlikovati, što znači da ćeš imati jedinstvenu teglu.

shimmer fallback

Ukrasni jastuk, 379 kn

Platneni jastuk u odvažnim bojama s izvezenim potpisima i jednobojnim ukrasima sa svake strane ima obrnute boje i različite tekstove, a navlaka jastuka ima skriveni patentni zatvarač i malu etiketu s imenom dizajnera u jednom kutu. Ovaj ukrasni jastuk savršeno će se uklopiti u tvoj interijer, kakav god on bio.

shimmer fallback
shimmer fallback

Mirisna svijeća, 229 kn

Velika mirisna svijeća u elegantnom staklenom držaču s poklopcem dizajniranim da pomogne u očuvanju mirisa svijeće. Svijeća ima dva fitilja koja oslobađaju pikantne, a opet svježe mirise - gornje note svježeg citrusa i dašak slatke karamele. Nota osvježavajućeg eukaliptusa se otkriva u neodoljivo bogatom mirisu s notama kože i pačulija. Miris je stvoren u suradnji s parfemskom kućom Robertet.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Plakat, 149 kn

U kolekciji su dostupna i tri plakata s inspirativnim citatima Diane von Furstenberg koji signaliziraju snagu i neovisnost, a izrađeni su od čvrstog papira s blago sjajnim završetkom.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.