Dnevna doza slatkoće: Upoznaj korgija Gena koji će ti smiješnim izrazima lica uljepšati dan

Korgi iz Japana rođen je s nasljednim kroničnim zatajenjem bubrega, koje se ne može izliječiti, ali to ga ne sprječava da bude zaigran i sretan. Prava mala inspiracija!

Dnevna doza slatkoće: Upoznaj korgija Gena koji će ti smiješnim izrazima lica uljepšati dan

U mračnim trenucima kojih je ove godine bilo previše, potrebno nam je samo jedno - dnevna doza slatkoće koja danas dolazi u obliku preslatkog psa iz Japana koji nam svima može biti inspiracija. 

Image

Ružičasti mops Milkshake jedan je od manje od 100 takvih na svijetu i uistinu je posebanGen, maleni korgi koji je u svibnju navršio pet godina, zaigran je i pametan, no po nečemu se ipak ističe od ostalih pasa svoje pasmine -a to su simpatični izrazi lica. Čak 143 tisuće Instagram pratitelja prepoznalo je koliko je ovaj pas jedinstven i svakodnevno uživaju u smiješnim fotografijama malenog korgija koje njegovi vlasnici objavljuju, a Gen je čak vlasnik titule jednog od najekspresivnijih pasa na .

Genovi vlasnici kažu za on zaista uživa u tome da bude oko ljudi, bilo da spava s vlasnicima u istom krevetu ili izlazi u šetnje i upoznaje nekog novog. Međutim, njega život nije previše mazio.


"Gen je rođen s nasljednim kroničnim zatajenjem bubrega, što se ne može izliječiti", rekao je Genov vlasnik za Bored Panda i dodao da je to isto stanje koje imaju i ljudi. "Ova bolest uzrokuje da Gen mokri više nego što je uobičajeno i da je cijelo vrijeme žedan. Uz to pati od anemije, visokog krvnog tlaka i slabosti", rekao je i dodao kako je iz tog razloga čest pacijent jedne klinike i to će biti do kraja života - trenutno tri puta tjedno ide na dijalizu, dobiva četiri injekcije i prima šest vrsta lijekova. Uz to, njegova je prehrana posebna, a sve poslastice moraju biti bez aditiva.


"Pas je dio obitelj. Čak i ako dobiješ štene s mnogo neizlječivih bolesti koje je imalo od rođenja, to nije razlog da ga se odrekneš. Da, Gen će živjeti puno kraći život od prosječnog psa i da, njegov liječenje košta puno novaca, ali mi, njegovi vlasnici, nastavit ćemo mu pružati najbolji tretman koji možemo i ogromnu količinu ljubavi", rekao je Genov vlasnik. 

Međutim, kada je riječ o njegovim izrazima lica, oni su iskreni i sretni, a njegov vlasnik to pripisuje sretnom životu koji ovaj pas vodi. Sigurne smo da će ti Gen uljepšati ovaj dan, a mi smo izdvojile nekoliko fotografija koje su nas oborile s nogu.

Maleni Gen najekspresivnija je njuška Instagrama

Njegovi izrazi lica uljepšat će i najtmurniji dan

Najsimpatičniji izraz lica 'složi' kada ugleda hranu

Ponekad se zna i nasmijati

Ovako izgleda kada žuri u zagrljaj svog vlasnika

A ovako kada mu vlasnik kaže da nema više poslastica

Hranu voli više od svega

Iz dana u dan uživa u životu

Zimi voli uživati u snježnim radostima

Gen je jedan presladak i sretan korgi koji nam je uljepšao dan