Darujemo 2 primjerka knjige 'Ponoćna knjižnica'

Ponoćna knjižnica2.jpg

Nora je tridesetpetogodišnja neostvarena i depresivna djevojka. Iako obdarena pameću i mnogobrojnim talentima, zapela je u nedorečenosti i manjku ambicija, tugovanju zbog prerane smrti roditelja te kroničnoj osamljenosti i otuđenosti. Za nju je svaki dan težak. Kad joj ugine mačak, Nora će to doživjeti kao završetak posljednje značajne veze u svom životu te zaključiti kako više nikome nije potrebna. No čini se da ni umrijeti nije lako, pa će odluka da si oduzme život, umjesto na onaj svijet, Noru odvesti u Ponoćnu knjižnicu gdje će se odazvati izazovu da proživi neke druge verzije sebe, primjerice onu koja nije odustala od obećavajuće plivačke karijere, otkazala vjenčanje ili napustila uspješni rock-bend koji je osnovala s bratom. Svaki put kad je neki drugi život razočara, Nora se vraća u knjižnicu i nastavlja tražiti savršenu životnu priču (ako takva postoji).

Međunarodni bestseler i knjiga 2020. godine po izboru čitatelja, "Ponoćna knjižnica" neponovljiv je spoj priče i kontemplacije, manifest života koji je oduševio milijune čitatelja i
suvereno zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga diljem svijeta.

Ovaj odličan roman može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto je baš ti zaslužuješ. Je li on baš za tebe ili želiš iznenaditi nekoga? Nagrađujemo 2 najkreativnija odgovora.

Prijaviti se možeš do 17.12. u 12 kada objavljujemo dobitnika/icu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice