CineStar TV Channels Premiere ovih su blagdana dostupne svima!

Donosimo pregled hitova koje bismo svakome preporučili

1200x800_OTKLJUCAVANJE_PREMIERA_HR.jpg

CineStar TV Channels, grupacija koju čine originalni filmski kanali koji nude najbogatiji izbor filmova i serija, objavljuje da će ovih blagdana svima omogućiti gledanje svojih najprestižnijih CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala. CineStar TV Premiere kanali nude najnovije ekskluzivne premijere filmskih hitova i blockbustera koje ne možete naći igdje drugdje.

CineStar TV Channels je grupacija pod čijim se okriljem nalaze originalni filmski kanali, odlučila je gledateljima otvoriti pogled u svijet premijerne filmske zabave. Tijekom prosinca i siječnja će CineStar TV Channels svim korisnicima TV platformi MAXtv-a, A1, Telemacha, Total TV-a otvoriti svoje premijerne kanale – CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 – kako bi ponudili još više filmskog izbora u vrijeme blagdana. 

DONOSIMO PREGLED FILMSKIH HITOVA KOJE MORATE POGLEDATI TIJEKOM BLAGDANA

Već smo navikli da nam CineStar TV Premiere donosi najnovije hit filmove i serije. Bilo da žudite za nagrađivanim ili nominiranim filmovima, biografskim dramama, akcijskim ili SF filmovima, na CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 ćete naći film baš po vašem ukusu. 

Jedan od akcijskih hitova je ''Dani gnjeva'' s Jason Stathamom i Scott Eastwood u glavnim ulogama. Kako izgleda „misteriozni da“ u žestokoj akciji pogledajte 16. prosinca u 20:30 na CineStar TV Premiere 2 kanalu. 

Image

Bivšem vojnom rendžeru Briggsu (Channing Tatum) je dodijeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova je misija transportirati psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali vojničkom sprovodu. Njihovo putovanje natjeralo ih je na jedan poseban suživot kojem definitivno ne ide u prilog izvanredno ponašanje „dlakavog demona” koji je u tom periodu izazvao nekoliko nevjerojatnih situacija. Upravo to Briggsa je gurnulo do njegovih krajnjih granica, ali i natjeralo da malo preispita sebe i novi odnos sa svojim psećim suputnikom. Ako niste stigli pogledati film u kinima ne brinite Pas (Dog) komičnog je karaktera kao idealan za zimske večeri. Ne propustite pogledati  25.12. u 20:00 na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Image

Priča prati 29-godišnju Emmu, čiji 54-godišnji otac (Mulroney) počinje izlaziti s njezinom vršnjakinjom i opakom suparnicom iz srednje škole, ubrzo nakon što mu je supruga preminula. Emma kreće u misiju rastavljanja sretnog para, nakon što njezin tata inzistira na tome da zajedno provedu božićne praznike. Pogledajte TV PREMIJERU 24.12. u 20:00. Vrijeme je za CineStar TV Premiere 1 kanal i obiteljsku komediju Ništa od Božića ove godine (Christmas is canceled). 

Image

Pripremili smo poslasticu i za naše najmlađe članove. Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Zecka Koša, mladog neobičnog super junaka kojeg je posvojio kralj Peter, poznati pustolov. U želji da se uklopi i osjeća voljenim unatoč svojoj različitosti, Zecko Koš je opsjednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva – njegov vlastiti ujak – pobjegne iz zatvora i zaprijeti da će svrgnuti njegovog oca, Zecko Koš kreće u epsku utrku kako bi ga zaustavio. Njegova potraga za Hrčkom tame postaje prava avantura kroz koju Zecko postupno uči otvoriti se drugima i pomiriti se sa svojom različitošću, zahvaljujući dvoje prijatelja koje bismo svi voljeli imati – kornjači Abe i tvoru Meg. Samo PREMIJERNO pogledajte Zecko koš i tajna mrkog hrčka 24.12. u 18:00 sati na CineStar TV PREMIERE 1.  

Image

Cijeli raspored možete pronaći na službenoj stranici. 

*** O CINESTAR TV CHANNELS GRUPACIJI *** 

CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala nalazi se na samom vrhu po gledanosti iz godine u godinu. Sa svojih sedam žanrovski predodređenih kanala CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy, CineStar TV Comedy&Family,  CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2, dostupna je kod gotovo svih operatera u sedam zemalja regije i obuhvaća više od četiri milijuna kućanstava. 

Gledateljima je samim time omogućeno preko 144 sati filmova i serija na dan, a budući je da svaki kanal žanrovski predodređen, u svakom trenu na jednom od kanala možete odabrati film ili seriju po trenutnom raspoloženju. Za slobodan i neograničen odabir sadržaja kojeg želite gledati tu je pretplatna video-on-demand usluga CineStar Premiere Plus. Ukoliko još uvijek nemate dostupne kanale CineStar TV Channels grupacije, potražite ih kod svog operatera jer u 2023. godini pripremili su mnoštvo pozitivnih iznenađenja.