Ako ste novi na društvenim mrežama, evo nekoliko savjeta kako podijeliti objavu na Facebooku

Mnogi su već odavno upućeni u sve tajne koje Facebook nudi, pa tako sigurno već znate kako podijeliti objavu na Facebooku, no za one koji možda još uvijek nisu sigurni evo odgovora

Ako ste novi na društvenim mrežama, evo nekoliko savjeta kako podijeliti objavu na Facebooku

Znate li kako podijeliti objavu na Facebooku?


Ako ste od onih koji baš ne vole tehnologiju i još uvijek niste sigurni kako podijeliti objavu na Facebooku ili staviti sliku na Facebook profil ovo pišemo za vas.Sigurno želite imati fotografiju koja vas predstavlja u punom svjetlu, objaviti citat ili podijeliti vlastito mišljenje o nečem važnome, i to želite učiniti pravilno.

Ponekad, podijeliti objavu na Facebooku stvara problem, ne želi nam učitati fotografiju onako kako mi to želimo, ili je pak reže u veličinu koju ne želimo.
Ako želite "prevariti" Facebook, umjesto na Facebook.com idite na m.facebook.com ( što je "verzija" za mobitel), prijavite se i eto kako staviti sliku na Facebook profil. 
Ovo možete probati i s mobitela.

Ako želite postaviti sliku na Facebook s vašeg računala, ne morate uopće klikati, dovoljno je da odaberete sliku na vašem računalu i dogurate ju na Facebook na mjesto za pisanje statusa. Važno je kombinirati i testirati različite varijacije objava i stalno se truditi slagati ih tako da potiču najveći mogući angažman.

Svi već znamo da društvene mreže mogu biti izuzetno moćan marketing alat ako znate iskoristiti sve ono što vam nude, zato je i važno znati kako podijeliti objavu na Facebooku i kako staviti sliku na Facebook profil.
Uđite u folder gdje imate spremljenu željenu fotografiju. Klikom na “Select” (odaberi) dodajte željenu sliku iz foldera, zatim > upload (učitaj) pa > save (spremi) kao profilnu fotografiju. 

Željenu fotografiju možete prvo uploadati i podijeliti objavu na Facebooku. Najbolje vrijeme za objavu nije ono koje vi mislite, najbolje vrijeme za objave je ono u kojem nema mnogo konkurentskih objava koje će istisnuti vašu. 

Bilo je to nekoliko jednostavnih savjeta kako podijeliti objavu na Facebooku i staviti sliku na Facebook profil, a ostalo je na vama i vašoj mašti da odaberete i uredite ono što sami želite. Zapamtite da je nedjelja jako važan dan za vašu Facebook promociju pa vašu objavu pripremite za prvu nedjelju koja dolazi. Želimo vam mnogo sreće i uspjeha na ovoj društvenoj mreži.

Image