Online chat

Zašto mi ne zvoni WhatsApp?

Ne primate obavijesti o pozivima i porukama na WhatsAppu? To može biti frustrirajuće. Saznajte zašto vam ne zvoni WhatsApp i kako riješiti taj problem.

drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay

Je li vam se nekada dogodilo da ne dobijete obavijesti o dolaznim pozivima i porukama na WhatsAppu? Ovo može biti zamarajuće, pogotovo ako ne želite propustiti važan poziv. No, zašto vam ne zvoni WhatsApp?

Razlog zbog kojeg vam WhatsApp ne zvoni može biti povezan s postavkama uređaja ili aplikacije. Prvo provjerite jeste li omogućili obavijesti za WhatsApp na svom uređaju. Da biste to učinili, otvorite postavke aplikacije i odaberite mogućnost "Obavijesti". Provjerite jesu li obavijesti omogućene i jesu li zvuk i vibracija također omogućeni.

Ako su sve ove opcije omogućene, možda biste trebali provjeriti postavke baterije na svom uređaju. WhatsApp može biti isključen kako bi se štedila baterija, pa biste trebali provjeriti jesu li postavke baterije podešene tako da WhatsApp ostaje uključen. Još jedan razlog zašto WhatsApp ne zvoni može biti povezan s lošim internetom ili nestabilnom Wi-Fi vezom. Provjerite jeste li povezani na internet i imate li dobru vezu. Ako navedene opcije ne riješe vaš problem, možda biste trebali deinstalirati i ponovo instalirati WhatsApp aplikaciju. Ovo će pomoći da se aplikacija vrati na početne postavke te biste sada trebali primati sve obavijesti od WhatsAppa.