Društvene mreže

Što znači zahtjev za poruku Messenger?

Zahtjev za poruku na Messengeru

messenger.png
Foto: Pixabay

Messenger je popularna aplikacija za dopisivanje koja se koristi diljem svijeta. Korištenjem Messengera možete slati poruke, fotografije, videa i audio datoteke drugim korisnicima Messengera. Međutim, osim slanja poruka, postoji i opcija zahtjeva za poruku koja se koristi za kontaktiranje osoba koje nisu u vašoj prijateljskoj listi na Messengeru.

Zahtjev za poruku na Messengeru omogućuje vam da pošaljete poruku osobi koja vas ne poznaje ili koja nije u vašoj prijateljskoj listi na Messengeru. Kada pošaljete zahtjev za poruku, osoba će dobiti obavijest o vašem zahtjevu. Ako osoba prihvati vaš zahtjev, moći ćete razgovarati s njom kao i sa svim svojim ostalim prijateljima na Messengeru.

Međutim, ako osoba odbije vaš zahtjev za poruku na Messengeru, poruka će biti označena kao zahtjev za poruku, a neće se pojaviti u vašoj glavnoj mapi poruka dok ne prihvati zahtjev. Ovo je korisno kada želite stupiti u kontakt s nekim tko nije u vašoj prijateljskoj listi, ali ne želite da vam se poruka izgubi u gomili drugih poruka u vašoj glavnoj mapi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.