Društvene mreže

Što označava posljednja aktivnost na Instagramu?

Posljednja aktivnost na Instagramu je funkcija koja omogućuje korisnicima da vide kada su drugi korisnici bili aktivni na Instagramu. Pogledajte što točno predstavlja posljednja aktivnost na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Ova funkcija omogućava korisnicima da vide kada su njihovi prijatelji bili aktivni i dostupni za poruke i druge interakcije. Međutim, neki korisnici mogu htjeti isključiti ovu funkciju zbog privatnosti ili drugih razloga.

Za isključivanje Posljednje aktivnosti, korisnici moraju slijediti nekoliko jednostavnih koraka. Prvo, korisnici trebaju otvoriti svoj profil i kliknuti na "Postavke". Zatim, korisnici trebaju kliknuti na "Privatnost" i odabrati "Aktivnost status". U ovoj opciji, korisnici će vidjeti prekidač koji će im omogućiti da uključe ili isključe Posljednju aktivnost.

Korisnici koji žele uključiti ovu funkciju mogu slijediti iste korake, ali umjesto da isključe Posljednju aktivnost, trebaju je uključiti. Kada je ova funkcija uključena, drugi korisnici će moći vidjeti kada ste bili aktivni na Instagramu, ako ste trenutno dostupni za razgovor i druge interakcije.

Važno je napomenuti da kada se Posljednja aktivnost isključi, korisnici neće moći vidjeti kada su drugi korisnici bili aktivni na Instagramu, niti će drugi korisnici vidjeti vašu Posljednju aktivnost. Kada korisnici isključe ovu funkciju, neće više biti moguće vidjeti Posljednju aktivnost drugih korisnika.