Društvene mreže

Što je Messenger soba? Kako funkcionira Messenger soba?

Želite započeti siguran i jednostavan razgovor sa prijateljima i obitelji? To je moguće pomoću Messenger sobe. Saznajte što je Messenger soba te kako otvoriti Messenger sobu.

messenger.png
Foto: Pixabay

Messenger soba je nova značajka u Messenger aplikaciji koja omogućuje korisnicima da stvore virtualne sobe za razgovor s prijateljima, obitelji i drugim korisnicima. To je odlična značajka za one koji žele razgovarati s više ljudi u isto vrijeme i žele stvoriti siguran i privatni prostor za razgovor.

Kako biste stvorili Messenger sobu, jednostavno otvorite Messenger aplikaciju i dodirnite gumb "Stvori sobu" u donjem desnom kutu zaslona. Zatim možete odabrati želite li stvoriti sobu s određenim prijateljima ili želite pozvati nove korisnike da se pridruže sobi. Također možete odabrati temu sobe i prilagoditi pozadinsku sliku kako biste dodali više osobnosti sobi.

Kada stvorite Messenger sobu, možete pozvati druge korisnike da se pridruže tako što ćete im poslati pozivnicu putem Messenger aplikacije. Korisnici koji se pridruže sobi mogu razgovarati tekstualno, glasovno ili video pozivom s ostalim korisnicima u sobi. Messenger sobe su također sigurne i privatne, što znači da samo korisnici koji su pozvani u sobu mogu pristupiti razgovoru. To je izvrsno za korisnike koji žele razgovarati o osjetljivim temama ili žele stvoriti privatni prostor za razgovor s prijateljima.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.