Društvene mreže

Što je lajkanje poruke? Kako lajkati poruku na WhatsAppu?

Jeste li znali da postoji nova funkcija na WhatsAppu koja omogućuje lajkanje ili reagiranje na poruke? Saznajte što je lajkanje poruka na WhatsAppu i kako lajkati poruku na Whatsappu.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Lajkanje poruka postalo je popularna funkcija u mnogim aplikacijama za razmjenu poruka, uključujući i WhatsApp. Lajkanje poruke je način na koji korisnici mogu izraziti svoju podršku ili odobravanje poruke bez potrebe za pisanjem odgovora. No, kako lajkati poruku na WhatsAppu?

Play logo

Postupak za lajkanje poruke na WhatsAppu je jednostavan i može se izvesti u samo nekoliko koraka. Kada korisnik primi poruku koju želi lajkati, treba samo dugim pritiskom na poruku i odabrati ikonu srca koja se pojavljuje u izborniku. Nakon toga, srce će se pojaviti na poruci, što znači da je poruka lajkana.

Lajkanje poruke na WhatsAppu je korisna funkcija koja omogućuje korisnicima da izraze svoje mišljenje ili podršku na brz i jednostavan način. To je također korisno za situacije kada korisnik nema vremena za pisanje odgovora, ali želi pokazati da je pročitao poruku.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.