Društvene mreže

Što je dvostruki Messenger? Kako postaviti dvostruki Messenger?

Želite koristiti više Messenger profila na istom mobitelu? To je vrlo jednostavno za učiniti. Saznajte što je Messenger te kako stvoriti dvostruki Messenger račun na mobitelu.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je popularna aplikacija za razmjenu poruka koja omogućuje korisnicima da komuniciraju s drugima putem teksta, slika, videa i audio poruka. Međutim, mnogi korisnici žele imati dvostruki Messenger račun, odnosno žele se prijaviti na dva različita Messenger računa s istog uređaja. No, kako stvoriti dvostruki Messenger?

Najbolji način kako stvorit dvostruki Messenger je korištenje funkcije "Dvostruki račun" koju nudi sam Messenger. Ova funkcija omogućuje vam da se prijavite na drugi Messenger račun bez odjave s prvog računa.

Da biste stvorili dvostruki Messenger, najprije otvorite aplikaciju Messenger, dodirnite svoj profil, a zatim dodirnite "Dodaj račun". Nakon toga, prijavite se na drugi Messenger račun. Da biste prebacili između računa, otvorite izbornik računa, odaberite račun koji želite koristiti, a zatim se prijavite. Ovaj način za stvaranje dvostrukog Messengera već je gotov te sada možete koristiti Messenger sa više profila na istom uređaju.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.