Online chat

Što točno znači - ova osoba nije dostupna u aplikaciji Messenger?

Što znači „ova osoba nije dostupna u aplikaciji Messenger“? Zbog čega se pojavljuje ova poruka? Saznajte što znači „ova osoba nije dostupna u aplikaciji Messenger“.

messenger.png
Foto: Pixabay

Messenger je popularna aplikacija za razmjenu poruka koju je razvila tvrtka Facebook. Korisnicima omogućuje slanje tekstualnih, glasovnih i video poruka, kao i fotografija i dokumenata. Međutim, ponekad se može dogoditi da primite poruku "Ova osoba nije dostupna u aplikaciji Messenger".

Ova poruka obično znači da je osoba koja vas je blokirala na Messengeru ili deaktivirala svoj Facebook račun. Ako vas osoba blokirala, više nećete moći vidjeti njezin profil, a poruke koje joj šaljete neće biti dostavljene.

Međutim, ako je osoba deaktivirala svoj račun, to znači da su svi podaci i aktivnosti na Facebooku uključujući Messenger nedostupni. U tom slučaju, poruka "Ova osoba nije dostupna u aplikaciji Messenger" znači da osoba nije trenutno aktivna na Messengeru.

Ako primite ovu poruku, najbolje je da pokušate kontaktirati osobu putem drugih kanala komunikacije ili pričekajte dok se ne vrati na Messenger. Važno je poštovati privatnost drugih korisnika i njihove odluke o blokiranju ili deaktiviranju računa.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.