Društvene mreže

Što učiniti kada ne dolaze obavijesti na Facebooku?

Propuštanje obavijesti na Facebooku može biti doista neugodno. Srećom, postoji način kako popraviti problem kada vam ne dolaze obavijesti na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Propuštanje Facebook obavijesti može imati vrlo neugodne posljedice. No, otkrivanje zašto vam ne dolaze obavijesti na Facebooku nije lak zadatak jer su potencijalni krivci brojni. Donosimo nekoliko najčešćih rješenje problema blokiranja obavijesti na Facebooku.

Prvo što trebate napraviti kada vam ne dolaze obavijesti na Facebooku je provjeravanje jesu li vam obavijesti aplikacije uključene. Najprije otvorite postavke vašeg mobitela, zatim otiđite u postavke zvuka i obavijesti. Trebali biste vidjeti popis sa svim aplikacijama koje rade s obavijestima. Dodirnite Facebook i provjerite jesu li obavijesti blokirane. Ako obavijesti Facebooka nisu blokirane, tada pokušajte izbrisati podatke iz predmemorije iz aplikacije Facebook i aplikacije Messenger.

Ako vam i dalje ne dolaze obavijesti na Facebooku, provjerite postoji li ograničenje pozadinskih podataka za vašu Facebook aplikaciju ili ste omogućili bilo koji način rada za uštedu energije koji bi mogao ometati obavijesti. Nemojte se usredotočiti samo na izvorne funkcije za uštedu energije i provjerite imate li aplikacije treće strane za uštedu baterije koje bi mogle uzrokovati ovakvo ponašanje. Prethodni koraci su najčešći uzrok kada vam ne dolaze obavijesti na Facebooku te bi vaš problem trebao biti rješen.