Tehnologija

Kako uključiti kameru na Messengeru?

Netko vas je pozvao u videopoziv na Messengeru, ali vaša kamera na Messengeru ne radi? Ne morate paničariti. Saznajte što učiniti kada kamera na Messengeru ne radi.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je popularna aplikacija za razmjenu poruka koja omogućuje korisnicima da komuniciraju s drugima putem teksta, slika, videa i audio poruka. Međutim, kada se pojave tehnički problemi, poput neispravne kamere, to može otežati korištenje aplikacije. No, kako popraviti kameru na Messengeru?

Ako primijetite da kamera na Messengeru ne radi, postoje nekoliko koraka koje možete poduzeti da riješite ovaj problem. Prvo, provjerite jeste li dopustili pristup kameri aplikaciji Messenger. To možete učiniti tako što ćete otvoriti postavke uređaja i potražiti postavke aplikacije Messenger. Zatim odaberite "Dopusti pristup kameri" i provjerite jeste li omogućili pristup aplikaciji.

Ako je problem i dalje prisutan, pokušajte ponovno pokrenuti aplikaciju. Ponekad se aplikacija jednostavno zamrzne, a ponovno pokretanje može pomoći u rješavanju problema. Također, provjerite jesu li vaš uređaj i aplikacija Messenger ažurirani na najnoviju verziju. Ako su ažuriranja dostupna, preuzmite ih i instalirajte. Ova dva načina zasigurno će rješiti problem s kamerom na Messengeru.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.