Sigurnost na internetu

Kako znati da vam je hakiran profil na Instagramu?

Sumnjate da je Instagram hakiran? Potrebno je provjeriti nekoliko znakova te saznati je li hakiran Instagram. Donosimo kako znati da je hakiran profil na Instagramu.

haker.jpg
Foto: Pixabay

Instagram profil je profil na društvenoj mreži Instagram koji omogućuje korisnicima da objavljuju fotografije, videe i sadržaj svojih života, komuniciraju s drugima te prate profile drugih korisnika. Međutim, povremeno se događa da neko hakira Instagram profil, što može biti vrlo stresno i uznemirujuće. Postoje neki znakovi koji ukazuju na to da je profil hakiran. No, kako znati da je hakiran profil na Instagramu?

Prvi znak da je hakiran profil na Instagramu je neželjeno objavljivanje. Ako netko objavljuje sadržaj na vašem profilu bez vašeg znanja ili pristanka, to može ukazivati na hakiranje. Osim toga, ako primijetite da se neko aktivno kreće po vašem profilu i šalje poruke s vašeg profila, to može ukazivati na hakiranje.

Još jedan siguran znak da je hakiran profil na Instagramu je nemogućnost ulaska u Instagram. Ako se ne možete prijaviti na vaš profil, to može ukazivati na hakiranje. Ako ste sigurni da je Instagram profil hakiran, potrebno je to prijaviti Instagramovoj korisničkoj podršci.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.