Društvene mreže

Kako vratiti Reels na feed?

Želite da vam feed na Instagramu bude još zanimljiviji? Zašto ne biste ispunili svoj feed sa Reelsima? Saznajte kako vratiti Reels na Instagram feed.

reels.jpg
Foto: Pixabay

Reels je značajka Instagrama koja omogućava korisnicima da stvaraju kratke videozapise slične onima koje možete vidjeti na popularnoj aplikaciji TikTok. Ova značajka može biti odličan način da privučete nove sljedbenike i angažirate postojeće, jer se kratki videozapisi lako dijele i pregledavaju na Instagramu. Ako ste slučajno izbrisali Reels sa svojeg feeda ili jednostavno želite da se prikažu na vrhu vašeg profila, slijedite ovih nekoliko koraka i vratite Reels na feed.

Prvo što trebate učiniti kada želite vratiti Reels na feed je otvoriti Instagram aplikaciju i prijavite se u svoj račun. Dodirnite ikonu vašeg profila u donjem desnom kutu zaslona. Povucite zaslon prema dolje kako biste osvježili feed.

Ako se vaši Reels još uvijek ne pojavljuju na vrhu vašeg profila, pokušajte provjeriti je li Instagram aplikacija ažurirana na najnoviju verziju. Ako se vaši Reels i dalje ne pojavljuju, pokušajte napraviti novi Reel i objaviti ga na svom profilu. To bi moglo pomoći Instagramu da identificira vašu aktivnost na Reelsu i ponovno prikaže vaše postojeće Reels na vrhu profila. Slijedeći ove savjete, trebali biste uspjeti vratiti Reels na svoj Instagram feed i nastaviti stvarati i dijeliti zanimljive kratke videozapise s vašim sljedbenicima.