Društvene mreže

Kako vidjeti skrivene poruke na Messengeru?

Jeste li znali da postoji pretinac sa skrivenim porukama na Messengeru? Što su skrivene poruke na Messengeru? Kako vidjeti skrivene poruke na Messengeru?

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je popularna aplikacija za dopisivanje koja se koristi za slanje poruka, fotografija, videa i audio datoteka. Osim toga, postoje i skrivene poruke u Messengeru koje nisu vidljive u vašoj glavnoj mapi poruka. Ove poruke mogu biti od nepoznatih pošiljatelja ili čak vaših prijatelja, a mogu biti vrlo važne ili zanimljive. Srećom, postoji način da vidite skrivene poruke na Messengeru.

Kada želite vidjeti skrivene poruke na Messengeru, najprije otvorite Messenger aplikaciju i odaberite opciju "Postavke". Zatim, odaberite "Osobne postavke" i potražite opciju "Skrivene poruke". Ovdje ćete vidjeti sve poruke koje su vam poslane, ali nisu vidljive u vašoj glavnoj mapi poruka.

Ako primijetite da imate skrivene poruke koje ne prepoznajete, postoji mogućnost da su neželjene poruke ili virusi. U tom slučaju, možete ih izbrisati iz Messengera kako biste osigurali svoju sigurnost. Međutim, skrivene poruke mogu biti i od važnih osoba ili sadržavati važne informacije, stoga ih pažljivo pregledajte prije nego što ih izbrišete.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.