Društvene mreže

Kako vidjeti poništenu poruku na Messengeru?

Primili ste obavijest o poništenoj poruci na Messengeru te vas zanima sadržaj poruke? Saznajte kako vidjeti poništenu poruku na Messengeru na nekoliko različitih načina.

messenger.png
Foto: Pixabay

Poništena poruka na Messengeru je funkcija koja omogućuje korisnicima da uklone poruku koju su poslali prije nego što je primatelj pročita. Ova funkcija može biti korisna ako se slučajno pošalje pogrešna poruka ili ako se želi ukloniti neprimjerena ili pogrešno napisana poruka. No, kako vidjeti poništenu poruku na Messengeru?

Ako ste primili poništenu poruku, nećete moći vidjeti sadržaj te poruke. Umjesto toga, vidjet ćete obavijest da je poruka poništena. No, kako biste vidjeli sadržaj poruke, potrebno je skinuti aplikaciju „Notification History“. Ova aplikacija omogućuje korisnicima da pregledaju sve obavijesti koje su primili, uključujući i one koje su poništene.

Drugi način pomoću kojeg možete vidjeti poništenu poruku na Messengeru je da koristite web verziju Messenger-a na računalu. Otvorite web Messenger i idite na "Nedavni razgovori". Desnom tipkom miša kliknite na chat u kojem je primljena poništena poruka i odaberite "Inspect". Potražite oznaku "