Društvene mreže

Kako ukloniti like na Facebooku?

Lajkali ste nešto što niste trebali i ne znate kako ukloniti like na Facebooku? Kako u svega nekoliko klikova ukloniti like na Facebooku?

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je jedna od najvećih društvenih mreža na svijetu sa stotinama milijuna mjesečnih korisnika. S toliko korisnika i profila, uobičajeno je da se dogode pogreške, poput lajkanja pogrešne objave. Srećom, postoji brz i učinkovit način kako ukloniti like na Facebooku.

Prvi korak načina kako ukloniti like na Facebooku je otvaranje Facebooka. Zatim dodirnite tri vodoravne crte u gornjem desnom kutu zaslona za otvaranje postavki. Pojavit će se izbornik. Pomaknite se prema dolje i dodirnite na gumb za postavke i privatnost. Naći ćete to pri dnu izbornika.

Sljedeći korak ovog načina kako ukloniti like na Facebooku je provjeravanje dnevnika aktivnosti. Dodirnite gumb za prikaz kategorija. Pomaknite se prema dolje i dodirnite na gumb za lajkove i reakcije. Na taj način otvara se popis objava koje ste lajkali. Pronađite objavu na kojoj želite ukloniti lajk i dodirnite na gumb za brisanje na njoj.