Tehnologija

Kako ukloniti Google Asistenta s mobitela?

Na mobitelu vam je automatski instaliran Google Asistent i želite ga ukloniti? To nije komplicirano. Saznajte što je Google Asistent i kako ukloniti Google asistenta.

google-asistent.jpg
Foto: Pixabay

Google Asistent je glasovna aplikacija koja korisnicima omogućuje da postave pitanja, dobiju informacije, upravljaju svojim uređajima i obave neke zadatke samo glasom. Iako je ova funkcija korisna, neki korisnici žele ukloniti Google Asistenta s mobitela. Srećom, postoje dva načina za uklanjanje Google Asistenta.

Prvi način za uklanjanje Google Asistenta je da isključite Google Asistenta za glasovne naredbe. Da biste to učinili, idite u postavke na vašem mobitelu, pronađite opciju za Google Asistenta i isključite mogućnost da se Asistent aktivira glasovnim naredbama. Na ovaj način, Asistent će i dalje biti prisutan na vašem mobitelu, ali se neće aktivirati kad mu se obratite glasovnim naredbama.

Drugi način za uklanjanje Google Asistenta je potpuno deinstalirati Google Asistenta s mobitela. Ovo se može učiniti preko Google Play Trgovine. Pronađite aplikaciju Google Asistenta u Trgovini, otvorite njezine postavke i kliknite na opciju "Deinstaliraj". Nakon što to učinite, Google Asistent će biti uklonjen s vašeg mobitela.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.