Tehnologija

Kako uključiti poziv na čekanju?

Poziv na čekanju je vrlo korisna funkcija koja vam omogućuje da primate drugi poziv dok ste već na pozivu. Saznajte kako uključiti poziv na čekanju.

punjenje-mobitela.jpg
Foto: Pixabay

Uključivanje poziva na čekanju na vašem mobilnom uređaju varira ovisno o operativnom sustavu i vrsti uređaja. Evo nekoliko primjera kako uključiti poziv na čekanju.

Za uključivanje poziva na čekanju na Androidu, idite na aplikaciju Telefona, a zatim na Postavke. U postavkama, odaberite "Dodatne postavke" i pronađite opciju "Poziv na čekanju". Kliknite na nju i omogućite je. Ukoliko imate mogućnost biranja SIM kartice, provjerite postavke na obje kartice.

Na iPhoneu, idite na Postavke, a zatim na Telefonske postavke. Potražite opciju "Poziv na čekanju" i omogućite ju. Ukoliko koristite više SIM kartica, provjerite postavke na obje kartice.

Kada uključite poziv na čekanju, tijekom poziva ćete dobiti obavijest o dolaznom pozivu. Možete prihvatiti ili odbiti poziv, ili zanemariti ga kako biste ostali na trenutnom pozivu. Ako prihvatite dolazni poziv, trenutni poziv će biti zadržan u pozadini dok ne završite novi poziv.

Uključivanje poziva na čekanju vrlo je jednostavan proces koji vam može pružiti veću fleksibilnost tijekom vaših poziva. Ukoliko niste sigurni kako uključiti ovu funkciju na vašem uređaju, preporučujemo da provjerite korisnički priručnik ili kontaktirate proizvođača uređaja za daljnju pomoć.