Tehnologija

Kako spojiti pametnu narukvicu sa mobitelom?

Želite pratiti dnevnu aktivnost poput broja koraka i potrošnje kalorija? Pametna narukvica savršen je uređaj za vas, no potrebno ju je spojiti s mobitelom. Saznajte kako spojiti pametnu narukvicu sa mobitelom.

pametna-narukvica.jpg
Foto: Pixabay

Pametna narukvica je narukvica koji nosite tijekom sportskih ili dnevnih aktivnosti. Pametna narukvica mjeri razne stvari koje su rezultat tjelesnog napora, poput broja prijeđenih koraka, otkucaja srca, potrošnje kalorija i prijeđene udaljenosti. Glavne funkcije pametne narukvice su praćenje i analiza vaših pokreta tijekom aktivnosti ili vježbanja, na primjer, šetnje šumom, vožnje biciklom do supermarketa, plivanja u bazenu ili fitnessa u teretani. No, kako bi vaša pametna narukvica imala sve funkcionalnosti, ona mora biti spojena s vašim mobitelom. No, kako spojiti pametnu narukvicu sa mobitelom?

Za uparivanje pametne narukvice s mobitelom najprije uključite bluetooth na svom mobitelu. Otvorite postavke svog mobitela, zatim odaberite „Veze“ i tamo pronađite „Bluetooth“. Kliknite na bluetooth kako biste ga uključili.

Nakon što ste uključili bluetooth na svom mobitelu, morat ćete upariti svoju pametnu narukvicu sa svojim mobitelom. Da biste to učinili, jednostavno uključite svoju pametnu narukvicu. Držite gumb za uključivanje 5 sekundi da biste ga uključili. Zatim idite u bluetooth postavke na telefonu i okrenite bluetooth prekidač na zeleno. Kliknite na gumb „Pretraži uređaje“ kako bi vaš mobitel pronašao vašu pametnu narukvicu te kliknite na nju da se uređaji upare. Nakon što je postupak uparivanja dovršen, možete uživati ​​u svim funkcijama svoje pametne narukvice.