Društvene mreže

Praktični savjeti kako se prijaviti na Facebook

Razmišljate o kreiranju Facebook računa? Prijava na Facebook nije komplicirana, a bit će gotova za svega nekoliko minuta. Saznajte kako se prijaviti na Facebook.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je društvena mreža koja svojim korisnicima povezivanje s prijateljima, praćenje stranica ili ulazak u grupe s drugim ljudima sa sličnim interesima. Osim toga, pomoću Facebook računa možete se besplatno dopisivati sa ostalim korisnicima Facebooka. No, kako se prijaviti na Facebook?

Prvo što trebate učiniti kako biste se prijavili na Facebook je preuzimanje aplikacije Facebook na svoj pametni telefon. Nakon što ste preuzeli i instalirali aplikaciju, otvorite je. Na početnom zaslonu kliknite  „Izradi Facebook račun“. Zatim kliknite „Dalje“. Unesite svoje ime i prezime te datum rođenja i spol.

Sljedeće što trebate učiniti kako biste se prijavili na Facebook je unijeti svoj broj mobitela za provjeru. Odaberite lozinku te ponovno unesite lozinku kako biste bili sigurni da ste ju pravilno upisali. Na kraju kliknite na gumb „Registriraj se“ kako biste se prijavili na Facebook i to je to. Facebook aplikacije će automatski zapamtiti vaš profil i sada ste prijavljeni na Facebook.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.