Društvene mreže

Kako sakriti sve objave na Facebooku?

Postoji li način za skrivanje nepotrebnih objava na Facebooku? Saznajte kako sakriti objave na Facebooku.

drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je u mogućnosti prikazati sve vaše objave vašim prijateljima i pratiteljima. Međutim, postoji način da se sakriju sve objave na Facebooku. Saznajte kako sakriti sve objave na Facebooku. Ova značajka privatnosti korisna je kada želite sakriti svoje objave od nekih ili svih svojih prijatelja i pratitelja na Facebooku. Slijede koraci koje treba slijediti kako biste sakrili sve objave na Facebooku:

Prijavite se na svoj Facebook račun i kliknite na "Postavke" (Settings) u gornjem desnom kutu zaslona. U Postavkama, kliknite na "Privatnost" (Privacy) u lijevom izborniku.

Pod odjeljkom "Tko može vidjeti vaše buduće objave?" (Who can see your future posts?), kliknite na padajući izbornik i odaberite opciju "Samo ja" (Only Me).

Ako želite sakriti sve svoje prijašnje objave, kliknite na "Pregledajte i uređujte neke od vaših ranijih objava" (Review a few of your recent posts) pod odjeljkom "Kontrola vaših objava" (Your Activity).

Otvorit će se nova stranica koja će prikazati sve vaše prijašnje objave. Kliknite na "Ograničite prošle objave" (Limit Past Posts) u gornjem desnom kutu zaslona.

Pojavit će se upozorenje u kojem se navodi da će se sve vaše prijašnje objave prebaciti u postavku "Samo ja". Kliknite na "Potvrdi" (Confirm) kako biste potvrdili tu akciju.

Nakon što slijedite ove korake, svi vaši budući objavi na Facebooku bit će vidljivi samo vama. Sada ste sigurni kako sakriti sve objave na Instagramu. Također, sve vaše prijašnje objave bit će skrivene od drugih korisnika na Facebooku. Ako želite ponovo vidljive objave, jednostavno ponovite korake i promijenite postavke na "Javno" (Public) ili odaberite druge mogućnosti prema svojim željama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.