Online chat

Kako sakriti dolazne poruke na Viberu?

Želite zaštititi svoju privatnost na Viberu pa vas zanima kako sakriti dolazne poruke na Viberu? Postupak skrivanja poruka na Viberu je vrlo jednostavan.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Jedna od značajki Viber aplikacije je mogućnost sakrivanja dolaznih poruka. Ovo može biti korisno kada ne želite da drugi vide poruke koje primite na svom telefonu, kao što su poruke od poslovnih partnera, tajne poruke i slično. Postupak za sakrivanje dolaznih poruka na Viberu je jednostavan. Prvo, otvorite Viber aplikaciju i kliknite na ikonu "Postavke" u donjem desnom kutu zaslona. Zatim kliknite na "Privatnost" i odaberite "Sakrij dolazne poruke" opciju. Nakon toga, možete odabrati određene kontakte koji će moći prikazati svoje dolazne poruke, a sve ostale poruke će biti skrivene.

To je sve, sada ste sigurni kako sakriti dolazne poruke na Viberu. Važno je napomenuti da se ovom postavkom ne brišu dolazne poruke, već se samo skrivaju od drugih koji koriste vaš telefon. Ujedno, ako uključite ovu značajku, nećete moći vidjeti obavijesti o dolaznim porukama na zaključanom zaslonu svog telefona, jer će one biti skrivene zajedno s porukama. Stoga, budite pažljivi kada koristite ovu značajku i uvijek imajte na umu da postoje druge mjere sigurnosti koje možete poduzeti kako biste zaštitili svoju privatnost na Viberu.