Tehnologija

Kako provjeriti aktivnost na mobitelu?

Želite bolje regulirati vrijeme provedeno na mobitelu? Za to je najbolje provjeriti aktivnost na mobitelu kako bi znali gdje početi. Kako provjeriti aktivnost na mobitelu?

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Naučiti kako provjeriti aktivnost na mobitelu jedna je od najkorisnijih stvari koje možete učiniti ako provodite reviziju produktivnosti te želite ograničiti vrijeme provedeno na mobitelu. Provjera aktivnosti će vam dati do znanja koje su aplikacije nedavno korištene, koliko dugo i što je najčešće pretraživano.

Najbolji način kako provjeriti aktivnost na mobitelu je korištenjem Google aktivnosti. Jednostavno morate otići na svoju aktivnost na Googleu da biste vidjeli, pročitali i izbrisali sve svoje prethodne aktivnosti.

Prvo što je potrebno napraviti kako biste provjerili aktivnost na mobitelu je otvaranje postavki svog telefona. Dodirnite privatnost, a zatim kontrola aktivnosti. Odaberite kontrolu putem Google računa, a zatim upravljanje aktivnostima. Ovaj način kako provjeriti aktivnosti na mobitelu je gotov te sada imate pristup nedavnim aktivnostima na svom mobitelu.