Društvene mreže

Kako promijeniti boju slova na Snapchatu?

Želite dodatno urediti svoju Snapchat aplikaciju? Zašto ne biste promijenili boju slova na Snapchatu? Saznajte što je Snapchat i kako promijeniti boju slova na Snapchatu.

snapchat.jpg
Foto: Pixabay

Snapchat je popularna aplikacija za razmjenu poruka i fotografija među korisnicima. Osim toga, Snapchat nudi različite dodatke i značajke poput filtera, leća i mogućnosti promjene boje slova prilikom pisanja poruka. No, kako promijeniti boju slova na Snapchatu?

Promjena boje slova na Snapchatu je jednostavan proces. Kada otvorite Snapchat, pritisnite ikonu u gornjem lijevom kutu ekrana koja prikazuje vaš avatar. Zatim pritisnite ikonu postavki u donjem desnom kutu zaslona.

U postavkama Snapchata, pritisnite opciju "Dodatne usluge" i odaberite "Uređivanje teksta". U ovom dijelu možete odabrati boju slova koju želite koristiti kada pišete poruku. Kad odaberete boju, pritisnite gumb "Spremi" i započnite s pisanjem poruke. Boja slova koju ste odabrali bit će prikazana na vrhu zaslona kako biste bili sigurni da ste odabrali željenu boju. Uz promjenu boje slova, Snapchat također nudi druge značajke za uređivanje teksta, poput promjene veličine i fonta. Za pristup ovim opcijama, pritisnite ikonu slova u donjem dijelu zaslona dok pišete poruku. Ovaj način za promjenu boje slova na Snapchatu već je gotov i boja slova je promijenjena.