Tehnologija

Kako preusmjeriti WhatsApp poruke na drugi broj?

Promijenili ste broj mobitela i želite prebaciti svoje WhatsApp poruke na drugi broj? To možete učiniti u svega nekoliko koraka. Donosimo brz način kako preusmjeriti WhatsApp poruke na drugi broj.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay

WhatsApp je popularna aplikacija za dopisivanje koja omogućuje korisnicima slanje poruka, fotografija, videa, datoteka i poziva putem interneta. Ako mijenjate svoj broj telefona, možda ćete htjeti preusmjeriti svoje postojeće poruke WhatsApp-a na novi broj. Srećom, to je jednostavan postupak koji se može obaviti u samo nekoliko koraka.

Prvo što trebate učiniti kada želite preusmjeriti WhatsApp poruke na drugi broj je osigurati da je vaš novi broj aktiviran i da je instalirana najnovija verzija WhatsApp-a. Zatim otvorite WhatsApp i idite na Postavke > Račun > Promjena broja. Slijedite upute na zaslonu i unesite svoj stari i novi broj telefona. WhatsApp će provjeriti vaš novi broj, a zatim vas pitati želite li preusmjeriti svoje postojeće poruke na novi broj.

Nakon što potvrdite preusmjeravanje, sve vaše postojeće poruke bit će prebačene na vaš novi broj telefona. Vaši kontakti će automatski biti obaviješteni o promjeni vašeg broja. Ako ne želite da vaši kontakti vide vaš novi broj, možete odabrati da prikažete samo svoj stari broj. Preusmjeravanje vaših WhatsApp poruka na novi broj je jednostavan postupak koji će vam omogućiti da nastavite koristiti WhatsApp za dopisivanje bez gubitka vaših postojećih poruka.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.