Društvene mreže

Praktični savjeti za pretraživanje razgovora na Viberu

Želite se podsjetiti starog razgovora sa prijateljima na Viberu? To nije nemoguće. Saznajte kako pretražiti razgovor na Viberu i pronađite željene poruke.

viber.jpg
Foto: Pixabay

Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje i razgovor s prijateljima i obitelji, no ponekada možete izgubiti određene poruke. Srećom, Viber ima rješenje za to. Viber omogućuje pretraživanje poruka i pronalazak svih poruka koje sadrže određenu riječ. No, kako pretražiti razgovor na Viberu?

Prvo što trebate učiniti kada želite pretražiti razgovor na Viberu je otvaranje aplikacije Viber na vašem pametnom telefonu. Nakon toga, uđite u razgovor koji želite pretražiti. Kada se nalazite u razgovoru kojeg želite pretražiti, dotaknite na tri točkice u gornjem desnom kutu te na gumb „Pretraživanje“.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite pretražiti razgovor na Viberu je jednostavno upisivanje riječi koju tražite u polje za pretraživanje. Kada ste upisali željenu riječ, kliknite na ikonicu povećala te će Viber pretražiti razgovor i prikazati vam poruke koje ste tražili.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.