Društvene mreže

Kako poništiti zahtjev za prijateljstvo na Facebooku?

Poslali ste zahtjev za prijateljstvo na Facebooku pogrešnoj osobi? Zašto ne biste poništili zahtjev za prijateljstvo?

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu koja omogućuje korisnicima da se povezuju s prijateljima, obitelji i kolegama, te da dijele sadržaje poput fotografija, videa i statusa. Zahtjev za prijateljstvo na Facebooku je funkcija koja vam omogućuje da dodate nekoga u svoju mrežu prijatelja. Kada pošaljete zahtjev za prijateljstvo, ta osoba mora ga potvrditi kako bi se dodali jedno drugome kao prijatelji. Međutim, ponekad se dogodi da želite poništiti zahtjev za prijateljstvo kojeg ste poslali na Facebooku.

No, kako poništiti zahtjev za prijateljstvo na Facebooku? Kako biste poništili zahtjev za prijateljstvo, najprije otvorite Facebook i prijavite se u svoj Facebook račun. Kliknite na ikonu prijatelja u gornjem desnom kutu. Kliknite na "Zahtjevi za prijateljstvo“.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite poništiti zahtjev za prijateljstvo na Facebooku je odabrati zahtjev koji želite poslati. Na popisu zahtjeva za prijateljstvo, pronađite osobu za koju želite poništiti zahtjev. Kliknite na "Poništi zahtjev za prijateljstvo" pored njihovog imena. Potvrdite da želite poništiti zahtjev za prijateljstvo klikom na "U redu". Ovaj način kako poništiti zahtjev za prijateljstvo na Facebooku već je gotov te je vaš zahtjev poništen.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.