Društvene mreže

Kako objaviti anonimno na Facebooku?

Želite objaviti nešto na facebooku, no da bude anonimno? Uz sljedeću metodu, objavljujte anonimne objave na facebook bez otkrivanja vašeg identiteta.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Želite li objaviti nešto na Facebooku, ali ne želite otkriti svoj identitet? Postoji nekoliko načina za objavljivanje anonimno na Facebooku.

Jedan od načina je stvaranje lažnog profila pod drugim imenom. Međutim, to je protiv pravila Facebooka i može dovesti do trajnog brisanja profila ako bude otkriveno.

Drugi način je korištenje posebnih aplikacija i web stranica koje omogućuju anonimno objavljivanje na Facebooku. Postoje različite aplikacije za mobilne uređaje i web stranice koje vam omogućuju slanje anonimnih poruka na Facebook stranice i grupe. Međutim, uvijek budite oprezni prilikom korištenja ovih usluga jer neke od njih mogu biti neovlaštene i mogu kršiti pravila Facebooka.

Treći način je korištenje Facebookovog "Anonymous Login" sustava, koji vam omogućuje da se prijavite na druge aplikacije i web stranice pomoću Facebooka bez dijeljenja osobnih podataka. Međutim, ovo ne omogućuje anonimno objavljivanje na samom Facebooku.

U svakom slučaju, budite oprezni prilikom anonimnog objavljivanja na Facebooku jer se mogu pojaviti posljedice koje mogu ugroziti vašu privatnost i sigurnost.