Društvene mreže

Kako napraviti live stream na Youtubeu?

Želite podijeliti live stream vašim pratiteljima na Youtubeu? To nikada nije bilo jednostavnije. Saznajte kako napraviti live stream na Youtubeu u svega nekoliko klikova.

youtube.jpg
Foto: Pixabay

Live stream na YouTubeu može pomoći kreatorima da uspostave osobnije veze sa svojom publikom, ali potrebno je proći nekoliko postavki prije nego što možete iskoristiti tu značajku. Donosimo kako napraviti live stream na Youtubeu.

Prvi korak načina kako napraviti live stream na Youtubeu je otvaranje Youtubea na vašem računalu. Pritisnite ikonu kamere na gornjoj alatnoj traci i odaberite gumb na kojem piše „Idi uživo". Otvoriti će se prozor gdje će biti pitanje kako želite pokrenuti live stream, a možete ga pokrenuti odmah ili kasnije.

Ako ste odabrali gumb za emitiranje uživo odmah, od vas će se tražiti da odaberete kameru. Odaberite opciju web kamere ako je dostupna. Sada unesite svoj naslov i opis videa te postavite željene postavke privatnosti za svoj YouTube livestream. Kliknite gumb za spremanje te će web-kamera u ovom trenutku snimiti sličicu za prijenos uživo. Kada ste spremni, kliknite na gumb za pokretanje live streama. Ovaj način kako napraviti live stream na Youtubeu već je gotov. Kada želite prekinuti live stream jednostavno kliknite na gumb za završavanje prijenosa.