Društvene mreže

Kako izbrisati reakciju na Facebooku?

Pogrešno ste reagirali na nečiju objavu ali ne znate kako izbrisati reakciju na Facebooku? Donosimo kako izbrisati reakciju na Facebooku u svega nekoliko klikova.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Lajkovi i reakcije su veliki dio Facebook iskustva, ali što se događa kada shvatite da ste pogriješili i postavili reakciju na nešto što niste trebali? Srećom, postoji jednostavan i brz način kako izbrisati reakciju na Facebooku u svega nekoliko koraka.

Reakcije su postale jedan od osnovnih oblika komunikacije na Facebooku. Koriste se za jednostavno označavanje interesa ili osjećaja za nečiju objavu ili komentar. Ali ako odaberet pogrešnu reakciju i želite ju zamijeniti nekom drugom reakcijom ili jednostavno izbrisati, to možete u svega nekoliko koraka.

Prvi korak načina kako izbrisati reakciju na Facebooku je otvaranje aplikacije. Zatim pronađite objavu ili komentar koji ste locirali te dodirnite na gumb za reakcije. Dodirom na gumb za reakciju, vaša reakcija će biti uklonjena. Važno je znati kako izbrisati reakciju na Facebooku kako bi znali što učiniti ukoliko pogrešno reagirate.