Društvene mreže

Kako izbrisati Instagram profil bez lozinke?

Želite deaktivirati i izbrisati Instagram profil, ali ne sjećate se lozinke? Saznajte kako izbisati instagram profil bez lozinke u nekoliko koraka.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Zaboravljena lozinka Instagram profila je čest problem, pogotovo kada su u pitanju korisnici mobilne aplikacije Instagrama. Mobilni uređaj pamti lozinku od Instagrama te je korisnik prilikom ulaska u Instagram automatski prijavljen. Nakon nekog vremena nije teško zaboraviti lozinku, no kada želite izbrisati Instagram profil bez lozinke može doći do poteškoća. No, kako izbrisati Instagram profil bez lozinke?

Prvo što trebate učiniti kada želite izbrisati Instagram profil bez lozinke je otvoriti Instagram aplikaciju. Na stranici za prijavu kliknite na opciju "Pomoć pri prijavi". Unesite svoj registrirani broj telefona u prazno polje i pritisnite „Dalje“. Odaberite odgovarajuću opciju "Pošalji SMS". Slijedite link za prijavu koji vam je poslan. Vaša Instagram aplikacija će se otvoriti, poništiti lozinku i spremiti. Nakon što postavite novu lozinku, možete ući svoj račun. To će vam omogućiti da ga izbrišete.

Da biste izbrisali svoj stari Instagram račun, najprije otvorite postavke Instagrama i otiđite na postavke računa. Dodirnite gumb „Izbriši svoj račun“. Pojavit će se padajuća strelica s popisom razloga zašto želite izbrisati svoj račun. Dodirnite najprikladniju opciju. Ponovno unesite lozinku u potrebno polje. Kliknite na karticu “Izbriši” i vaš će račun biti trajno izbrisan.