Društvene mreže

Kako izbrisati Facebook bez lozinke?

Imate li stari Facebook račun koji više ne koristite s objavama ili slikama iz mladosti za koje ne želite da ih ljudi vide? Srećom, postoji način za brisanje Facebooka bez lozinke. Kako izbrisati Facebook bez lozinke?

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je popularna društvena mreža koja postoji već više od 15 godina. Upravo zbog tog razloga, mnogi korisnici imaju stare Facebook račune koje su napravili u tinejđerskim danima i zaboravili lozinke. Tu može doći do poteškoća kada želite izbrisati Facebook bez lozinke. No, to nije nemoguće.

Kada želite izbrisati Facebook bez lozinke, najprije idite na LINK kako biste potražili svoj račun. Možete pretraživati ​​prema e-pošti ili telefonskom broju koji ste koristili za postavljanje računa ili samo prema imenu.

Ako krenete putem naziva, vaš se račun može ili ne mora pojaviti, ovisno o vašim postavkama privatnosti. Ako ga ne vidite, kliknite "Nisam na ovom popisu" i od vas će se tražiti da unesete ime prijatelja i ponovno tražite. Kada pronađete svoj stari račun, moći ćete poslati kod za poništavanje na bilo koju adresu e-pošte ili telefonski broj koji ste povezali sa svojim računom. Ako niste sigurni koju ste adresu e-pošte koristili, Facebook će vam pokazati redigiranu verziju koja bi vam trebala probuditi sjećanje u slučaju da se radi o staroj e-pošti koju niste više prijavljeni. Kada otkrijete adresu e-pošte, možete ponovno dobiti lozinku te adrese e-pošte i pomoću toga izbrisati stari Facebook bez lozinke.