Društvene mreže

Praktični savjeti kako instalirati Instagram

Želite instalirati Instagram na svoje stolno računalo ili laptop? Srećom, postoji aplikacija Instagram koju možete Instalirati na računalo. Saznajte kako instalirati Instagram u nekoliko koraka.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je najpopularnija internetska platforma društvenih mreža među mladima sa preko 2 milijarde aktivnih mjesečnih korisnika. Ono što Instagram čini posebnim je to što vrhunske slavne osobe također koriste ovu platformu za dijeljenje svojih posebnih trenutaka, fotografija i videa. Instagram svojim korisnicima daje mogućnost da imaju javni i privatni račun. Javni račun omogućuje bilo kome na Instagramu da prati tu osobu dok je na privatnom računu, možda će morati zatražiti praćenje te osobe, tada će samo on moći vidjeti objave na privatnom računu na Instagramu. No, kako instalirati Instagram na računalo?

Prvo što trebate učiniti kada želite instalirati Instagram je kliknuti na 4 kvadrata u donjem lijevom kutu i upisati „Microsoft Trgovina“. Ovo će otvoriti trgovinu sa svim aplikacijama koje možete preuzeti na računalu. U polje za pretraživanje upišite Instagram.

Kada pronađete Instagram aplikaciju, vrijeme je za instaliranje Instagrama. Jednostavno pritisnite plavi gumb na kojem piše „Preuzmi“ kako biste preuzeli aplikaciju. Nakon što preuzimanje završi, Instagram aplikacija će se instalirati u roku od 2-3 minute. Zatim će se pojaviti na popisu svih programa u izborniku. Ovaj način kako instalirati Instagram je gotov. Uđite u aplikaciju Instagram, prijavite se i uživajte u pregledavanju Instagram naslovnice.