Društvene mreže

Kratki vodič kako blokirati broj na Viberu

Nepoznati broj vas uznemirava na Viberu? Zašto ga ne biste blokirali? Donosimo kako blokirati broj na Viberu u svega nekoliko koraka.

viber.jpg
Foto: Pixabay

Viber je mobilna aplikacija koja korisnicima omogućuje besplatne glasovne i video pozive, slanje tekstualnih poruka i dijeljenje medija. Aplikacija Viber je dostupna za sve pametne mobilne uređaje. Viber se može koristiti besplatno, ali nudi i plaćene pretplatničke planove koji nude više značajki kao što su naljepnice, glasovne poruke, grupni razgovori i slične mogućnosti.

Osim toga, Viber nudi jednostavan način kontroliranja tko vas može kontaktirati. Upravo zbog toga Viber je jedna od najpopularnijih i najsigurnijih aplikacija za razmjenu tekstualnih poruka koju možete koristiti. Saznajte kako blokirati broj na Viberu koji vas uznemirava u nekoliko koraka.

Prvi korak načina kako blokirati broj na Viberu je otvaranje aplikacije Viber. Dotaknite ikonu vaših kontakata pri dnu zaslona. Odaberite blokirani kontakti s izbornika koji se pojavi i dodirnite gumb za dodavanje novih brojeva u vaš popis blokiranih kontakata. Dodirnite gumb za pretraživanje kontakata i pronađite broj koji želite blokirati kako biste ga dodali na svoj popis blokiranih. Ovaj način kako blokirati broj na Viberu već je gotov.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.