Društvene mreže

Što je Instagram live stream?

Želite emitirati video uživo na Instagramu? Instagram live stream je značajka koja se koristi upravo za to. Saznajte što je Instagram live stream i kako se koristi.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram live stream je značajka koja vam omogućuje emitiranje uživo vašim pratiteljima na Instagramu u stvarnom vremenu. Kada koristite Instagram live stream značajku, vaše emitiranje skače ispred svake priče, što znači da možete privući pozornost svojih pratitelja.

No, kako se koristi Instagram live stream? Kako biste koristili Instagram live stream, najprije dodirnite ikonu plusa u gornjem desnom kutu aplikacije. Nakon što dodirnete ikonu plusa, dodirnite gumb za Instagram live stream.

Instagram live stream može trajati do sat vremena, a pratitelji mogu dobiti obavijest kada krenete emitirati uživo kako bi se mogli uključiti i komunicirati s vama tijekom emitiranja. Dok koristite Instagram live značajku, možete prikvačiti komentar da ga svi vide ili potpuno isključiti komentare. Prikvačeni komentari mogu biti izvrstan način za uokvirivanje videozapisa i obavještavanje svih o tome što se događa. Važno je znati što je Instagram live stream kako biste bili u toku sa današnjim popularnim modernim tehnologijama.