Društvene mreže

Savjeti i kreativne ideje za slike za Instagram

Želite privući više korisnika na svoj Instagram profil? Za to je potrebno objavljivati kreativne i kvalitetne slike. Donosimo praktične savjete i kreativne ideje za slike za Instagram.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Nije uvijek lako smisliti zanimljive i kreativne ideje za slike za Instagram kada stalno pokušavate ostati aktivni i postavljati nove slike svaki dan. Kada putujete, može biti jednostavno objavljivati kreativne i zanimljive slike svakodnevno, ali kada ste kod kuće, to nije tako jednostavno. No, ove tri ideje za slike za Instagram će oduševiti vas i vaše pratitelje.

Prva ideja za slike na Instagramu je klasični dan u vašem životu. Zaustavite se gdje god bili i snimite nekoliko fotografija onoga što radite, gdje se nalazite ili čak onoga na čemu radite, ako smijete. Uslikavjte svoj dnevni radni prostor. Ponekad ljudi više vole vidjeti stvari iz stvarnog života nego planirane stvari.

Sljedeća ideja za slike na Instagramu je slika svog ručka. Objavljivanje fotografije s ručka zajamčeno će se svidjeti vašim pratiteljima, osobito ako je hrana koju uslikate dobro prezentirana i fina. Potrudite se pripremom ukusnog i prezentnog ručka, a zatim ga uslikajte i podijelite na Instagramu.

Još jedna ideja za slike na Instagramu je prekopavanje starih fotografija. Uđite u dubine galerije na svom pametnom telefonu te pokušajte pronaći fotografije od prije nekoliko godinama. Na taj način će vaši pratitelji imati osjećaj kao da vas duže znaju.