Društvene mreže

Kratki vodič za brisanje dnevnika aktivnosti na Instagramu

Želite obrisati dnevnik aktivnost na Instagramu? Donosimo sve što trebate znati za brisanje dnevnika aktivnosti na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je popularna usluga za dijeljenje fotografija i društveno umrežavanje. Svojim korisnicima omogućuje objavljivanje fotografija kao i privatno slanje drugima. U postavkama Instagrama postoji dnevnik aktivnosti koja korisniku Instagrama omogućuje da provjeri povijest svoje aktivnosti na Instagramu. Srećom, postoji jednostavan način za brisanje dnevnika aktivnosti.

Dnevnik aktivnosti na Instagramu pokazuje svakom korisniku Instagrama kada se prijavio na Instagram, koje je objave pregledavao, lajkovao te komentirao. Osim toga, dnevnik aktivnosti bilježi i koliko ste dugo pregledavali Instagram na određeni dan.

Da biste prvo izbrisali svoj dnevnik aktivnosti na Instagramu najprije otvorite aplikaciju i dodirnite ikonu profila u donjem desnom kutu zaslona. Zatim se pomaknite prema dolje i dodirnite na gumb za otvaranje postavki, a zatim dnevnik aktivnosti. Kada vam je otvoren dnevnik aktivnosti, dodirnite X u gornjem desnom kutu svakog unosa koji želite izbrisati. Ovaj način za brisanje dnevnika aktivnosti na Instagramu već je gotov te je povijest vaših aktivnosti uspješno izbrisana.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.