Njega tijela

Kako produžiti trajanje parfema?

Znate li da postoji trik kako produžiti trajanje parfema? Uz pomoć kratkog vodiča saznajte kako produžiti trajanje parfema.

parfem.jpg
Foto: Pixabay

Ako izbivate iz kuće cijeli dan i ne želite stalno nositi uz sebe bočicu parfema, ne brinite jer postoje trikovi kako produžiti trajanje parfema. Iako je opće poznato da trajanje parfema zapravo ima veze s njegovim sastojcima i kvalitetom, lako je moguće kako produžiti trajanje parfema.

Za početak postupka kako produžiti trajanje parfema, morate odabrati pravi trenutak kada ga nanijeti. Naime, vaša koža mora biti čista i suha prije nanošenja parfema kako bi on što duže trajao i kako bi se apsorbirao u pore. Nadalje, nemojte odmah oblačiti odjeću, već sačekajte nekoliko minuta da se parfem upije.

Drugi korak u tome kako produžiti trajanje parfema je da ga nanosite na one točke na mjestu gdje su krvne žile plitko ispod kože, što omogućuje da se parfem duže zadržava. To su zapravo zglobovi i unutrašnjost vrata. No, postoje dva trika kako produžiti trajanje parfema, a prvi je da ga nanesete na kosu. Naime, iz kose se intenzivni mirisi vrlo teško oslobađaju pa ćete ostavljati dojam kao da vaš parfem cijeli dan miriši. Drugi trik kako produžiti trajanje parfema jest da koristite istu liniju parfema, šampona i losiona za tijelo jer će to pojačati miris.

U svakom slučaju, postoje načini kako produžiti trajanje parfema te zaboravite na nošenje bočice stalno sa sobom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.