Kozmetika

Kako odabrati pravi highlighter?

Ako se pitate kako odabrati pravi highlighter, na pravom ste mjestu. Donosimo savjete koji će vam pomoći kako odabrati pravi highlighter.

Highlighter je must have proizvod koji mora posjedovati svaka žena. To je onaj proizvod koji svakoj ženi može dati sjaj licu, podići lice i pomoći da izgledate vrlo prirodno. Upravo zbog toga važno je znati kako odabrati pravi highlighter. Razloga zašto je dobro znati kako odabrati pravi highlighter je mnogo, a onaj najvažniji, koji zapravo obuhvaća sve jest da krivi odabir može dati u potpunosti krivi look.

Stoga, kada razmišljate o tome kako odabrati pravi highlighter, morate znate da nisu svi za svakoga. Kada to zapamtite bit će vam lako kako odabrati pravi highlighter. Naime, ovaj kozmetički proizvod bira se ovisno o tonu kože, ali i o nizu drugih karakteristika. Ako imate svijetli ton, treba vam srebni ili lila highlighter, ako imate srednje tamni ton rozi ili breskvasti, ako imate maslinasti ton rozi ili boje šampanjca, a ako imate tamni ton, treba vam brončani highlighter. Ako želite suptilan sjaj lica, odaberite highlighter u prahu, a ako pak želite glamurozan sjaj, onaj u obliku kreme je pun pogodak. Za slučaj da nemate mnogo vremena za šminkanje, preporuča se highlighter u sticku.

Naravno, kako odabrati pravi highlighter ovisi i o cijeni koju ste voljni dati za taj proizvod pa morate znati da imate ovaj proizvod od onih najjefitnijih do najskupljih.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.