Interijer

Koje značenje ima figura slona u kući?

Jeste li znali da figura slona u kući ima posebno značenje ovisno o mjestu gdje se nalazi? Koje je značenje figure slona u kući?

slon.jpg
Foto: Pixabay

Ako ste završili projekt preuređenja interijera, možda ste počeli razmišljati o feng shuiju. Feng shui je drevna kineska praksi stvaranja protoka i ravnoteže u domu. Ova tradicionalna praksa potiče razbacivanje i organiziranje predmeta na način koji donosi pozitivnu energiju u prostor koji dizajnirate. Osim toga, feng shui je poznat po tome što potiče dodavanje figura u kuću, posebice slona.

U mnogim kulturama, slon simbolizira sreću, moć, mudrost i plodnost. Budući da feng shui potiče postavljanje figura slona u dom, potrebno je poznavati koje značenje ima figura slona u određenim sobama kuće. Figura slona u radnoj sobi kuće ima posebno značenje. Ovdje se značenje figure slona prevodi kao mudrost i moć, a namijenjeno je energiziranju radnog prostora.

Još jedno mjesto idealno za figuru slona u kući je dnevna soba. Slonovi u dnevnoj sobi ili prostoru za igru ​​za djecu jačaju veze među članovima obitelji. Figura slona u spavaćoj sobi također imaju posebno značenje. Figura slona u spavaćoj sobi naglašava ljubav i vjernost.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.