

Chop Suey je povoljna i ukusna mješavina mljevene govedine, makarona i rajčica. Chop Suey je privlačan i ugodan recept koji je vrlo prilagodljiv te možete dodati ili ukloniti sastojke ovisno o ukusu. Sastojci potrebni da se pripremi Chop Suey recept su:
500 grama makarona
1 žlica biljnog ulja
2 žlice neslanog maslaca
1 veliki luk, nasjeckan
1 zelena paprika, nasjeckana
2 kilograma mljevene junetine
2 režnja češnjaka, mljevena
1 žličica češnjaka u prahu
1 limenka pasiranih rajčica
1 limenka rajčice narezane na kockice
1 konzerva umaka od rajčice
3 žlice paste od rajčice
1 žličica šećera
1/2 žličice mljevenog crnog papra
Sol
Kada pripremate ovaj Chop Suey recept, najprije skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite tjesteniu u cjedilu i isperite pod vrućom vodom te ostavite sa strane. U velikoj, dubokoj tavi ili loncu zagrijte biljno ulje i maslac na srednje jakoj vatri. Dodajte luk i papriku. Pržite, miješajući dok luk ne omekša i rubovi lagano porumene. Dodajte mljevenu govedinu i pržite, miješajući i usitnjavajući, dok se govedina ne isprži i ne postane ružičasta.
Sljedeće što trebate učiniti kada pripremate Chop Suey recept je dodavanje češnjaka i češnjaka u prahu te kuhanje uz miješanje još 1 do 2 minute. Umiješajte zgnječenu rajčicu, rajčicu narezanu na kockice, umak od rajčice, pastu od rajčice, šećer i papar. Kuhajte, miješajući, dok smjesa umaka ne počne ključati. Kušajte i dodajte soli, po potrebi. Pirjajte 5 do 10 minuta. U umak dodajte ocijeđene makarone, dobro promiješajte i zagrijte. Chop Suey recept je gotov i spreman za posluživanje. Dobar tek!