Image
Image

Tamo se okupio veliki broj Severininih obožavatelja, kojima se tom prilikom ispunila velika želja – druženje i fotografiranje s najvećom regionalnom zvijezdom, kao i potpisivanje najprodavanijeg albuma u regiji. (FOTO: Goran Perešin)

Image

Osim toga, svi prisutni su uspjeli dobiti informacije o daljnjim Severininim aktivnostima, koncertima i planovima. (FOTO: Goran Perešin)

Image

Tako je već za danas najavljeno potpisivanje albuma u Ljubljani, no ono što će zasigurno ponovno razveseliti zagrebačke obožavatelje je najava službene promocije albuma, koja će se održati u sljedeći četvrtak, 16. svibnja, u klubu Opera. (FOTO: Goran Perešin)

Image

Za promociju albuma već sada se traži ulaznica, odnosno pozivnica više, a dvjesto najsretnijih istu može osvojiti putem Severininih društvenih mreža, na kojima se i nalaze detalji nagradnog natječaja. (FOTO: Goran Perešin)

Image

(FOTO: Goran Perešin)

Image

(FOTO: Goran Perešin)

Image

(FOTO: Goran Perešin)

Seve potpisivala albume i izgleda bolje nego ikad

Severinina promocija novog albuma 'Halo' u punom je jeku, što dokazuje i jučerašnje potpisivanje albuma u prostorijama 'Nove ploče' u Bogovićevoj ulici u Zagrebu. (FOTO: Goran Perešin)

zena.hr
10.5.2019.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.