Image
Image

Haljine, kombinezoni i odijela s potpisom Becha Design kao stvoreni su za ljetne provode i opuštenu atmosferu koja vlada Mediteranom, a svilene haljine s elementima od tila i perja potrebne su vašem ormaru kako biste nadmašili sami sebe. (FOTO: Karmen Poznić)

Image

Dizajnerica je željela kreirati kolekciju koja izgledala elegantno i smiono te razotkrivajuće. Resort kolekcija inspirirana je disco groznicom što potvrđuju i kreacije poput odijela koja su izvezena zlatnim šljokicama. (FOTO: Karmen Poznić)

Image

Nova kolekcija predstavlja duhovitu, neopterećenu, razigranu modu kakva ona i treba biti, a moderan i kvalitetan dizajn namijenjen je ženama koje su zainteresirane za udobnost, a ipak traže nešto posebno, jedinstveno, odjeću s blistavim detaljima. (FOTO: Karmen Poznić)

Image

Iako se kolekcija zove „ Never Wanted to Dance“ ova modna priča potaknut će u vama raspoloženje za zabavu i modnu igru. (FOTO: Karmen Poznić)

Image

To je prepoznao i američki Mordant Magazine koji je objavio kampanju u lipanjskom izdanju. Probudite i vi u sebi disco kraljicu! (FOTO: Karmen Poznić)

Image

(FOTO: Karmen Poznić)

Image

(FOTO: Karmen Poznić)

Image

(FOTO: Karmen Poznić)

Image

(FOTO: Karmen Poznić)

Resort kolekcija inspirirana disco groznicom

Modna scena već je odavno opsjednuta sedamdesetim i osamdesetim godinama prošloga stoljeća, ali zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić ove sezone još jasnije kroz dizajn i kampanju „Never Wanted to Dance“ komunicira duh tog zanimljivog vremena. (FOTO: Karmen Poznić)

zena.hr
11.6.2019.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.