Image
Image

Novu kolekciju dizajneri su uobličili su u odu ljepoti koja nadilazi vrijeme, te nas poziva da na trenutak zaboravimo brige i prepustimo se maštanju uranjajući u neke druge svjetove.

Image

Bezvremenost su, u svom prepoznatljivom stilu, iznova postigli čvrsto ispreplićući prošlost i sadašnjost, nadahnjujući se postulatima davnih modnih era, ali istovremeno ne zanemarujući suvremene ideale ljepote.

Image

Krojevi, kao i mnogo puta do sada, evociraju pedesete godine prošlog stoljeća, vrijeme kada je moda akcentirala gracioznost i zavodljivost ženske siluete, a inspiracija raskošnom estetikom Viktorijanske ere, vidljiva u detaljima poput visokih i pomalo strogih, zatvorenih ovratnika i voluminoznih rukava, unosi dašak dramatičnosti i uvijek dobrodošlog glamura.

Image

Svjetlucavi materijali s floralnim motivima, romantična čipka i cvjetne aplikacije doprinose nježnoj razigranosti, naglašena ramena, svileni saten i lepršavo perje unose prstohvat glamura i elegancije, a duboki prorezi, transparentne tkanine i izrazito otvorena leđa dodaju kolekciji dašak decentno provokativnog seksepila koketno oponirajući zatvorenim ovratnicima i punim materijalima.

Image

Krojevima koji, prateći liniju tijela, odražavaju senzualnost i ženstvenost, suprotstavljena je voluminoznost postignuta kaskadnim volanima ili transparentnim lepezastim motivima na dekolteu, a koji se u pojedinim modelima spuštaju niz visoki prorez na donjim dijelovima. No, u jedinstvenoj simbiozi svih svojih suprotnosti, kolekcija svakim svojim detaljem šalje bezvremensku poruku o ljepoti.

Image

Napiši nam u komentarima što misliš o novoj kolekciji.

Image

(Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Image

(Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Image

(Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Nova eNVy room kolekcija spoj je glamura, ženstvenosti i seksepila

Modni dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević fotografijama nove kampanje kutom snimanja iz žablje perspektive simboliziraju izdizanje iz postojećeg stanja neizvjesnosti, preuzimanje kontrole, ustrajanje i optimizam kojem se moramo vratiti. (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

zena.hr
3.6.2020.