Image
Image

Dizajnerica u godini u kojoj slavi 10 godina rada ne prestaje iznenađivati pa nas je počastila opsežnom i koloristički nadmoćnom kolekcijom modnih dodataka.

Image

Kolekcija donosi novi dizajn torbi u dvije veličine, maloj i srednjoj, te remenje u bojama koje komplimentiraju torbama, ali i haljinama koje već standardno oduševljavaju glamurom i luksuzom: "ženama je često teško pronaći modne dodatke koji se savršeno slažu s elegantnim večernjim haljinama, a da su ujedno i iskoristivi u drugim prigodama. U ovoj kolekciji slijedila sam linije dizajna koji me oduševljava, a to su pročišćenost i minimalizam koji ostavljaju dovoljno prostora za jače elemente, u ovom slučaju boje.“

Image

Kao i u prethodnim kolekcijama, dizajnerica je na prvo mjesto stavila multifunkcionalnost modnih dodataka kako bi svaki od njih mogao biti iskorišten i u dnevnim i večernjim prigodama.

Image

Podesive ručke koje se mogu i skinuti, decentno istaknut logo u zlatnoj boji i kvalitetna izrada su prvo što primjećujete pregledavajući bogatu ponudu, a ljubiteljice mode posebno cijene prostranost srednje torbe Kate i nježne linije manje torbe Sia.

Image

"Torbe i remenje dolazi u pastelnim bojama poput plave i ljubičaste koje na najbolji način razbijaju monotone outfite, ali tu su i zemljani tonovi koji smiruju jače modne kombinacije“, naglašava Diana Viljevac.

Image

U ulozi modela našla se Mia Kuleš koja je zanimljivo spojila eleganciju i eklektičnost te predstavila kolekciju u kreativnom izdanju.

Ne možemo prestati gledati novu kampanju modnih dodataka Diane Viljevac

Dizajnerica kaže da boje koje su zastupljene u ovoj kolekciji nisu odabrane slučajno. "Željela sam izraditi modne dodatke koji neće odvlačiti pozornost s osobe i odjeće koju nosi, već će savršeno nadopuniti styling", kaže Diana Viljevac.

zena.hr
27.6.2019.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.