Image
Image

Ivana Kovač (Foto: Matea Vrčković)

Borna Kotromanić
Foto: Matea Vrčković

Borna Kotromanić

2020.

Image

Nevena Rendeli Vejzović (Foto: Matea Vrčković)

Image

Maja Vračarić (Foto: Matea Vrčković)

Image

Nika Turković (Foto: Matea Vrčković)

Image

Mia Dimšić (Foto: Matea Vrčković)

Image

Branka Donassy (Foto: Matea Vrčković)

Image

Manuela Svorcan (Foto: Matea Vrčković)

Image

Filip Dizdar s pratnjom (Foto: Matea Vrčković)

Image

Damir Begović i Domagoj Štimac (Foto: Matea Vrčković)

Image

Ivana Travas i Tomislav Bahorić (Foto: Matea Vrčković)

Image

Josip Tešija (Foto: Matea Vrčković)

Image

Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Matea Vrčković)

Image

Barbara Repe (Foto: Matea Vrčković)

Image

Lara Antić (Foto: Matea Vrčković)

Image

Ankica Dobrić (Foto: Matea Vrčković)

Image

Claudia Antičević s pratnjom (Foto: Matea Vrčković)

Image

Ronald Braus (Foto: Matea Vrčković)

Image

Ana Maria Ricov (Foto: Matea Vrčković)

Image

Večer je otvorila revija omiljenog branda poznatih Hrvatica, BiteMyStyle by Zoran Aragović.

Image

Svojom cruise kolekcijom Sea la vie Aragović najavljuje bezbrižno, šareno, zaigrano ljeto koje donosi tri kolorističke teme.

Image

Prva je ona u pastelnim, zemljanim tonovima prošarana zlatnim i srebrnim detaljima, druga je klasična mornarska priča u kojoj su korišteni motivi sidra, jedrenjaka u kombinaciji s prugicama u plavoj, bijeloj i crvenoj boji.

Image

Treća tema je ono po čemu je Aragović zapravo prepoznatljiv, a to su njegove neobične kombinacije uzoraka i boja u nešto jačem koloritu.

Image

Poigravanje formom i spajanje kontrasta je i dalje prisutno pa tako dizajner kombinira uske pencil suknje s vrlo voluminoznim bluzama naglašenih rukava ili pak lepršave suknje ukrašene trakama i aplikacijama s pamučnim majicama zanimljivog natpisa.

Image

Uz neizostavne midi i maxi suknje i haljine branda BiteMyStyle, u cruise kolekciji su prisutni i kupaći kostimi koje dizajner kombinira s mrežastim kaftanima.

Image

Finalni touch daju i unikatne slamnate torbe koje se koloristički savršeno uklapaju u priču.

Image

Svoju dizajnersku viziju ljeta prikazala je Marina Obradović s brandom Marina Design.

Image

Dok Bipa FASHION.HR slavi 30 sezona, Marina slavi 20 godina rada. Slavljeničkom kolekcijom Marina je dala hommage dosadašnjim kolekcijama, ali na potpuno novi način.

Image

Koloritom minimalistička kolekcija s naglaskom na crnu, bijelu, bež i platinasto zlatnu, postiže maksimalan efekt odabirom krojeva i materijala

Image

Evocirajući inspiraciju prošlih kolekcija, Marina uspješno spaja davne ideje u novu promišljenu kolekciju.

Image

Romantičnu kolekciju predstavio je dizajner Ivica Skoko i oduševio publiku kolekcijom koja kao i uvijek ima puno ručnog rada te na najbolji način glorificira žensku ljepotu.

Image

Nova kolekcija spoj je haljina koje prate siluetu i raskošnih krinolina u bež, puderastim i nešto zagasitijim tonovima.

Image

Romantične haljine od čipke dobile su i neobične ukrase koji se savršeno uklapaju u romantičnu viziju Skokine glamurozne i ženstvene heroine.

Image

Neočekivani detalj kolekcije svakako su vezane trake od konjske dlake, koje su upotpunile gornje dijelove haljina kreiranih za crveni tepih, od kojih su neke gotovo u potpunosti ručno rađene

Brojni poznati uživali u revijama hrvatskih dizajnera

Večer puna emocija obilježila je veliko slavlje 30. jubilarnog Bipa FASHION.HR-a u subotu navečer u Parku skulptura Gliptoteke HAZU. Poznata dizajnerska imena, ljubitelji mode i brojni gosti proslavili su posebno garden izdanje tjedna mode koji slavi dva desetljeća rada. Romantični park skulptura, uz live nastup banda koji je pratio revije, bio je savršena kulisa za ljetne kolekcije tri poznata imena: BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ivica Skoko i Marina Design. Dugoočekivanu proslavu u Gliptoteci popratile su brojne poznate osobe i zaljubljenici u modu: Nevena Rendeli, Nika Turković, Filip Dizdar, Ivana Kovač, Ankica Dobrić, Tihana Harapin Zalepugin, Mia Dimšić, Lara Antić, Borna Kotromanić te brojni drugi. Napiši nam u komenatrima tko je bio flop, a tko top. (Foto: Matea Vrčković)

zena.hr
5.7.2020.